banner_kolt

Költségfigyelés

A költségfigyelő rendszer átfogó felügyeletet és központi adminisztrációs lehetőséget biztosít a teljes nyomtatási környezet felett. Célja a magas szintű biztonság elérése minden dokumentumot illetően, a költségek csökkentése, a természeti erőforrások megőrzése, és nem utolsó sorban a felhasználói kényelem növelése.

Takarítson meg időt, pénzt és energiát!

Az Ön cége is élvezheti a Költségfigyelő rendszerünk által nyújtott, teljes kontroll előnyeit. Adminisztrátori szinten beállíthatók felhasználói jogosultsági szintek és kötelező érvényű szabályok. Így előre meghatározható, hogy az egyes felhasználók milyen formátumban nyomtathatnak – pl. színes/ff, egyoldalas/kétoldalas, stb. A tudatos és felelősségteljesebb felhasználói magatartás a nyomtatási műveletek költségeinek gyors esését eredményezi, ami csökkenti az erőforrások pazarlását és segít védeni a környezetet.

Tegye könnyebbé és kényelmesebbé a munkát a nyomtatókkal!

A rendszer nyomtatási megoldásával a felhasználók gyorsabban és egyszerűbben nyomtathatnak, szkennelhetnek, így időt spórolnak meg, amit hasznos tevékenységekre fordíthatnak. A forradalmi újítások, mint pl. a Mobil nyomtatás, a Roaming nyomtatás vagy a Privát felhő, immár teljes függetlenséget biztosítanak – nyomtathatunk étteremből, vonatról vagy akár a kerti hintaágyból, majd a nyomatokat felvehetjük menet közben is a cég bármely telephelyén. A központi adminisztráció segítségével korlátlan számú telephely kezelhető egyetlen helyről és a beállítások automatikusan érvényesülnek a fiókirodákban is. A szkennelés sem volt még ilyen egyszerű: egyetlen gombnyomás, és a szkennelt dokumentum máris az emailfiókba vagy egy előre beállított mappába érkezik. Mivel a megoldás növeli a felhasználói kényelmet és a munkahatékonyságot, sok nehézség, amivel általában találkozhatunk, már eleve megoldódott.

Adatvédelem és hozzáférés a multifunkicós eszközökhöz

A bizalmas adatok hatékony védelme és a felhasználók multifunkciós eszközökhöz való hozzáférési jogosultságainak felügyelete a rendszer elsődleges küldetése. A nyomtató használathoz a felhasználóknak mindig azonosítaniuk kell magukat (kártyával, PIN kóddal vagy jelszóval), és a rendszer kezeli a hozzáférési jogosultságaikat az egyes funkciókhoz. Nyomtatásaikat a felhasználók bármely nyomtatónál felvehetik, mert a Follow-me funkcióval a nyomtatási feladatok elérhetők bárhol. Ez a nyomtatási megoldás képes riportolni és pontosan elszámolni minden a nyomtatón végzett műveletet.

Érdeklődés

Amennyiben érdeklődik informatikai szolgáltatásunk után, adatai megadásával küldje el érdeklődését. Képzett informatikus kollégánk hamarosan felveszi a kapcsolatot Önnel.

    Név*

    Telefon*

    E-mail*

    Üzenet

    Adatkezelési nyilatkozat ok*