Nyomtató távfelügyelet

Hatékony és proaktív on-line szolgáltatás

A távfelügyeleti rendszer biztosítja a berendezések összekapcsolását szervizközpontunkkal – automatikusan figyeli a készülékek állapotát, továbbítja karbantartásra-, kellékanyagra vagy javításra vonatkozó kérelmet. A nyomtatórendszer karbantartásával kapcsolatos valamennyi intézkedést átvállalja.

A berendezés karbantartási, kezelési és üzemeltetési költségeinek minimalizálása:

A készülékről történő gondoskodás a távfelügyeleti rendszernek köszönhetően még hatékonyabb és gyorsabb. Munkatársai idejét megspóroljuk, ami pénzbeli megtakarítást hoz Önnek.  Mi gondoskodunk nyomtatói rendszeréről, hogy maximálisan munkájával foglalkozhasson.

A berendezés produktivításának és élettartamának növelése:

A rendszeresen és gondosan végzett szolgáltatás, a minőségi és eredeti kellékanyagok használata, és a meghibásodás megelőzése növeli berendezéseinek nyomtatási minőségét, produktivitását és egyben maximális élettartamát.

A dokumentum előállítás magas kényelme és a munkatársak ebből fakadó elégedettsége:

A CSRC-nek köszönhetően a berendezés maga jelenti a kellékanyag állapotát és szállítására vonatkozó kérelmét, automatikusan továbbítja a berendezés esetleges meghibásodásáról szóló információt a szervizközpontjához. Nem kell sehová telefonálni, vagy e-mailt küldeni, szerviztechnikust keresni és megszervezni a javítást – mindezen tevékenységek teljesen automatikusan zajlanak.

Leállás minimalizálása és a nyomtatás maximális folyamatossága:

A CSRC-nek köszönhetően a műszaki problémák keletkezésük után azonnal megoldásra kerülnek, sőt, a CSRC esetenként meg is előzi ezeket. A szerviz technikus a lehetséges legrövidebb időpontban megy ki Önhöz. A meghibásodás pontosan lokalizált és mi tudjuk, mely pót alkatrészre lesz szükség a javításhoz. Ezáltal kizárt bármilyen üzemeltetési probléma és felesleges várakozás, amelyek a berendezés leállását okozhatnák és megzavarhatnák a nyomtatás folyamatosságát.

 

Nyomtató távfelügyelet

Amennyiben érdeklődik informatikai szolgáltatásunk után, adatai megadásával küldje el érdeklődését. Képzett informatikus kollégánk hamarosan felveszi a kapcsolatot Önnel.

    Név*

    Telefon*

    E-mail*

    Üzenet

    Adatkezelési nyilatkozat ok*