X

Hálózatépítés

Egy modern irodában az eszközök teljes kihasználhatóságának érdekében minden hálózatba köthető. A szerverek és számítógépek mellett a nyomtatók, a beléptető, kamera, és riasztó rendszerek is hálózatra vannak csatlakoztatva. Az eszközök hálózatba kötésével könnyedén biztosítható azok távoli elérése, illetve működésének monitorozása. Egy jól működő informatikai hálózat lehetőséget teremt a berendezések hatékony kihasználására. Minden cégnek a tevékenységétől és méretétől függetlenül szüksége van egy megfelelően tervezett és kivitelezett informatikai hálózatra.

Az eltérő eszközökből és felhasználási szokásokból eredő egyedi igények miatt, a gyakorlatban nem létezik két egyforma hálózat. A hálózatépítés legfontosabb fázisa ezért a pontos felmérést követő, alapos tervezés. A tervezési folyamat biztosítja a Megrendelő számára, hogy feleslegesen túlméretezett, drága eszközök és megoldások helyett, a Felhasználó igényeit teljes mértékben kielégítő hálózatot építsünk, a legkedvezőbb beruházási költségek mellett.

Készséggel állunk rendelkezésére az alábbi területeken:

Informatikai hálózat

Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok tervezése és kiépítése.

Külső hálózat létrehozása

Távoli telephelyek összekapcsolása.

Telekommunikásiós hálózat

Telekommunikációs hálózat építése, telefonközpont telepítés.

Átalakítás és bővítés

Meglévő hálózatok felülvizsgálat, átalakítása és fejlesztése.

Biztonsági hálózatok

Beléptető rendszerek és biztonsági kamera hálózatok tervezése és kiépítése.

Hálózat üzemeltetés

Hálózat fenntartás, rendszerüzemeltetés.

A tervezés hiányában hiányában alul méretezett hálózat, ill. a nem megfelelő eszközökből hibásan felépített hálózat, amely lassan és akadozva üzemel sok bosszúságot okozhat! Egy ilyen hálózat használata munkaidőt rabol el a felhasználóktól és adatvesztéshez vezethet! Jelentős károkat okozva ezzel a vállalkozásnak!

Tapasztalt szakembereinkkel segítünk a hibák feltárásában, és a Megrendelő számára ideális megoldás kialakításában.
Az általunk épített, felülvizsgált hálózatok üzemeltetését garantált rendelkezésre állással vállaljuk, így biztosan működőképes állapotban tudhatja rendszerét.

Érdeklődés

Amennyiben érdeklődik informatikai szolgáltatásunk után, adatai megadásával küldje el érdeklődését. Képzett informatikus kollégánk hamarosan felveszi a kapcsolatot Önnel.

    Név*

    Telefon*

    E-mail*

    Üzenet

    Adatkezelési nyilatkozat ok*